Het antwoord van Kossounou: Hij werd nog uitgelachen door een coach uit 1A

Het antwoord van Kossounou: "Hij werd nog uitgelachen door een coach uit 1A"

24-07-2021 17:00
21

Club Brugge neemt afscheid van Odilon Kossounou, die voor dertig miljoen euro werd aangetrokken door Bayer Leverkusen. De amper twintigjarige verdediger lijkt daarmee klaar voor de doorbraak bij het grote publiek, al bleek niet iedereen fan te zijn.

Kossounou kende een doorbraak met ups en downs bij Club Brugge, maar had onmiskenbaar veel talent. Het voorbije seizoen was hij ook één van de sterkhouders bij de uiteindelijke landskampioen. Al was niet iedereen in ons land overtuigd van de kwaliteiten van de verdediger, zo onthult Philippe Clement.

Zo onthult de trainer van Club Brugge dat een coach van een Belgische eersteklasser duidelijk geen fan was van Kossounou. “Tijdens de voorbereiding vorige zomer is Kossounou op een bepaald moment uitgelachen geweest door een coach van een ander eersteklasser. Ik heb die man er toen ook op gewezen dat je zo niet omgaat met spelers. Dit is het antwoord van Odilon, denk ik dan", zegt Clement bij Het Nieuwsblad.

Om welke trainer van welke club het gaat, is echter niet bekend. Tijdens de voorbereiding van vorig seizoen nam Blauw-Zwart het wel op tegen Oud-Heverlee Leuven, K. Beerschot V.A, KV Mechelen en KAA Gent.