UPDATE: ‘Na Oulare staat nieuwe Belgische aanvaller dicht bij Barnsley’

UPDATE: ‘Na Oulare staat nieuwe Belgische aanvaller dicht bij Barnsley’

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 21:16vr 23-07-2021 om 21:16

Laatste update: donderdag 29 juli 2021 om 10:11do 29-07-2021 om 10:11

Voor Aaron Leya Iseka zit het verhaal bij Toulouse erop. Onder trainer Philippe Montanier (ex-Standard) moet de voormalige speler van RSC Anderlecht en Zulte Waregem niet langer rekenen op speelkansen.

Iseka stuurt naar verluidt zelf aan op een vertrek en hoopt op een nieuw avontuur. "Hij komt niet voor in de plannen en wil ook niet blijven", zegt Montanier in de Franse media. "Dat is geen probleem."

Voor Iseka staat er dus een nieuw avontuur te wachten. Toulouse moet nu ook hopen dat een club interesse toont in de snelle spits. "Bij Aaron is alles duidelijk. We hebben samen gepraat. Hij vertelde me dat hij inderdaad ging vertrekken. Hij traint bij ons, maar speelt niet", aldus Montanier.

De 23-jarige Iseka werd het voorbije seizoen uitgeleend aan FC Metz, waar hij goed was voor vijf doelpunten in 24 partijen. Bij Toulouse heeft Iseka, die in het verleden uitkwam voor RSC Anderlecht en Zulte Waregem, nog een contract tot medio 2022.

Update: Volgens L’Equipe staat Leya Iseka voor een transfer naar de Championship. De aanvaller van Toulouse staat op het punt te tekenen bij Barnsley. Daar tekende net Obbi Oulare een contract. Binnenkort zien we aldus mogelijk een Belgisch koningskoppel in de Engelse tweede klasse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws