Voor zo'n voetbal en zulke ploegmaats kwam ik naar KAA Gent

"Voor zo'n voetbal en zulke ploegmaats kwam ik naar KAA Gent"

12-07-2021 16:00
3

KAA Gent is volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (3-3) kon nieuwkomer Andrew Hjulsager alvast overtuigen. Hij gelooft dat het harde werk van de kern zal lonen. 

Hjulsager liet zich opmerken met een knappe assist op Vadis Odjidja. "Voor zo'n voetbal en zulke ploegmaats kwam ik naar Gent", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws. "Vadis ziet het zó snel. We moeten op nog een paar dingen verbeteren, maar we zitten nog steeds in de voorbereiding. Ik ben er zeker van dat we een goed seizoen zullen spelen. Je mag niet vergeten dat er nu ook redelijk wat vermoeidheid is na het fysieke werk."

Hein Vanhaezebrouck legt er alvast flink de pees op. "Ik had al heel harde coaches, uiteraard hoort ook Blessin daarbij. Ik dacht dat het niet zwaarder kon, maar ik heb me vergist. Ik geloof dat ik eens 25 kilometer op de teller had na één trainingsdag. Ach, we weten allemaal maar al te goed dat dit werk ons nog heel wat gaat opleveren in het seizoen. We hebben nu zware benen in de oefenmatchen, maar tegen de eerste match van het seizoen gaan we er staan."

Op 22 juli mag KAA Gent zich al bewijzen in een match mét inzet. In de Conference League wordt Valerenga dan de tegenstander.