OFFICIEEL: KV Kortrijk stelt aanwinst voor: ‘Explosief, snel en krachtig’

OFFICIEEL: KV Kortrijk stelt aanwinst voor: ‘Explosief, snel en krachtig’

08-07-2021 07:45 Laatste update: 17:33
1

KV Kortrijk heeft Charles Jesaja Herrmann (21) binnengehaald. Dat is opvallend, want de spits testte eerder in deze voorbereiding nog bij Zulte Waregem. Nu is het de provinciegenoot die aan het langste eind trekt. 

Herrmann speelde afgelopen seizoen bij de beloften van Wolfsburg, maar kreeg geen enkele minuut bij de A-ploeg. Bij KV Kortrijk tekende hij meteen een contract voor de komende drie seizoenen. Herrmann is ook jeugdinternational voor Duitsland en speelde in totaal 27 interlands over verschillende leeftijdscategorieën.

Herrmann speelde al mee voor Zulte Waregem in de oefenpartij tegen Oudenaarde, waarin hij ook twee doelpunten kon maken. Uiteindelijk heeft hij toch voor een avontuur in Kortrijk gekozen. 

Update: KV Kortrijk heeft de transfer van Charles-Jesasa Herrmann nu ook bekendgemaakt. “Jesaja is explosief, snel en krachtig”, zegt sportief manager Rik Foulon op de webstek van de Kerels. “Hij is tweevoetig en werkt goed af. Ook zijn sprongkracht bleek bij medische testen uitstekend.”