UPDATE: 'Premier League-topclub mengt zich in de strijd om Onuachu (KRC Genk)'

UPDATE: 'Premier League-topclub mengt zich in de strijd om Onuachu (KRC Genk)'

30-06-2021 12:37 Laatste update: 03-07-2021 09:47
14

Paul Onuachu is er nog niet bij op de training van KRC Genk, maar zijn manager is wel druk in de weer. Volgens verschillende Nigeriaanse bronnen zou hij in Engeland zijn om te onderhandelen met West Ham.

Own Goal Nigeria meldt dat het via exclusieve bronnen weet dat de manager van Onuachu momenteel in Engeland is om te onderhandelen met West Ham. Op die manier wil hij naar verluidt alvast een persoonlijke deal sluiten met de club. 

KRC Genk wil graag om en bij de 26 miljoen euro hebben voor de boomlange topscorer. West Ham probeert die transferprijs naar beneden te halen. Naast de Londense club wil is ook Brighton - van Leandro Trossard - vragende partij naar Onuachu. 

Onuachu kreeg wel al meer interesse uit Europa. Hij scoorde afgelopen seizoen 35 doelpunten in 41 wedstrijden over alle competities.

Update 3/7: The Athletic meldt dat Arsenal zich mengt in het Onuachu-dossier. The Gunners zouden bereid zijn een transferbedrag rond de 20 miljoen te betalen. Ook Watford FC informeerde naar de topschutter, maar zij lijken het bedrag niet te kunnen betalen. Afwachten wordt ook wat Onuachu en zijn entourage zelf willen.