Martinez over E. Hazard: Of hij zal spelen zondag? Dat weet ik nog niet

Martinez over E. Hazard: "Of hij zal spelen zondag? Dat weet ik nog niet"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 18:09di 22-06-2021 om 18:09

Naast de overwinning van de Rode Duivels maandagavond viel er nog positief nieuws te rapen. Axel Witsel startte sinds lange tijd weer in de basis na zijn blessure en ook Eden Hazard kwam nog eens 90 minuten in actie voor de Rode Duivels. De laatste keer dat dat gebeurde was in 2019. Roberto Martinez was tevreden over Eden Hazard en die verteert de wedstrijd goed.

Eden Hazard maakte sinds 2019 nog eens de volledige wedstrijd mee bij de Rode Duivels. De aanvoerder was gedreven en nam geregeld initiatief, maar een echte flitsende Hazard was het nog niet. Toch was zijn prestatie hoopgevend, ook Martinez ziet dat Hazard zich beter en beter voelt. "Hij boekt vooruitgang, maar heeft nog meer minuten nodig. Hij voelt zich fysiek sterk. Ik maak me geen zorgen om hem. Of hij zondag zal spelen, weet ik nog niet", aldus Martinez op de persconferentie.

Zondag staat de kwartfinale op het programma maar tegen wie dat is is nog onduidelijk. Voor Martinez speelt dat voorlopig nog geen rol. "We weten nog niet eens tegen wie we spelen. Of het me stoort dat we dat nog niet weten? Het is buiten onze macht, dat is voetbal", aldus Martinez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws