UPDATE: 'Geen Thorgan Hazard tegen Finland'

UPDATE: 'Geen Thorgan Hazard tegen Finland'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 11:21za 19-06-2021 om 11:21

Laatste update: zaterdag 19 juni 2021 om 19:40za 19-06-2021 om 19:40

Nog geen 48 uur na de straffe ommezwaai tegen de Denen zijn de Rode Duivels alweer aan de arbeid in Tubeke. Daar staat vanaf 11u een training op het programma. Eén Duivel laat die aan zich voorbij gaan: Thorgan Hazard.

De linkermiddenvelder verscheen tegen Denemarken aan de aftrap en lukte zelfs de gelijkmaker, dankzij de geweldige vista van Kevin De Bruyne. Aan het einde van de wedstrijd kreeg hij echter een tik van een tegenstander te verwerken. Die speelt hem waarschijnlijk meer parten dan gehoopt. Het Laatste Nieuws zag Hazard alvast verstek geven voor de oefenstonde.

Voor het overige heeft Roberto Martinez weinig kopzorgen. Dat is op zich al goed nieuws, want rond De Bruyne, Eden Hazard en Axel Witsel hingen toch flink wat vraagtekens de voorbije weken. Zij lijken beiden geen hinder te ondervinden van hun invalbeurt tegen de Denen. 

Overigens werken de Duivels hun training nu in Tubeke af, al is dat pas last minute vastgelegd. In eerste instantie was de technische staf van plan om meteen van Kopenhagen door te reizen naar Sint-Petersburg. Uit vrees voor corona is daar uiteindelijk toch van afgestapt.

Update: Zoals verwacht zal Thorgan Hazard op de slotdag van de groepsfase van het EK rust krijgen. Dat meldt onder meer Gazet van Antwerpen. Uit onderzoek blijkt dat Hazard de ligamenten van zijn knie verrekt heeft. Zijn toernooi is nog niet over. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws