Genk zet jeugdvoorzitter in bloemetjes na jarenlang trouwe dienst: 'Erkentelijk'

Genk zet jeugdvoorzitter in bloemetjes na jarenlang trouwe dienst: 'Erkentelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 11:06za 19-06-2021 om 11:06

KRC Genk moet op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de jeugd. Deze eeuw werd die functie hoofdzakelijk ingevuld door Johan Van Lierde, maar die heeft nu zijn vertrek aangekondigd. Hij mag zich wel nog erejeugdvoorzitter noemen.

Op de eigen website laat Genk weten dat het afscheid neemt van Van Lierde. In totaal stond de man zestien jaar lang aan het hoofd van de jeugdwerking van de Limburgers. Die staat nu al jaren bekend om haar uitstekende werking, in binnen- en buitenland. Genk is Van Lierde daar ook 'zeer erkentelijk' voor, staat er te lezen.

Het was toenmalig voorzitter Jos Vaessen die Van Lierde aanstelde, nadat hij eerder verbonden was aan de club als dokter. In het dagelijkse leven werkt hij namelijk als cardioloog. Nu zal Genk dus op zoek moeten naar een opvolger.

Het jeugdbeleid van de mijnclub is al jarenlang één van de stokpaardjes. Rode Duivels als Thibaut Courtois of Kevin De Bruyne, die momenteel schitteren op het Europese Kampioenschap, zijn de kroonjuwelen van de Genkse opleiding.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws