Club Brugge moet niet hopen op Marin: Ik wil nog een jaar bij Cagliari blijven

Club Brugge moet niet hopen op Marin: "Ik wil nog een jaar bij Cagliari blijven"

19-06-2021 08:30

Razvan Marin is niet van plan om Cagliari al na één seizoen weer te gaan verlaten. De Roemeense middenvelder, die naar verluidt ook nog steeds gevolgd wordt door Club Brugge, wil laten zien dat hij constant kan presteren in de Serie A.

AC Milan, Olympique Lyon en Club Brugge zouden geïnteresseerd zijn in de 25-jarige middenvelder, maar die denkt zelf nog niet aan een transfer naar een andere club. In september 2020 maakte Marin de overstap van Ajax naar Sardinië. Met die deal was een bedrag van ongeveer tien miljoen euro gemoeid. Ajax ontvangt bij een toekomstige transfer van Marin nog een percentage van de transfersom.

De Amsterdamse club lijkt daar echter nog even op te moeten wachten. "Ik wil nog een seizoen in het shirt van Cagliari spelen", vertelt Marin in gesprek met het Roemeense Digi Sport. "Een aantal clubs uit de Serie en en van buiten Italië hebben interesse, maar ik heb geen haast. Ik wil een goed seizoen gaan spelen en laten zien dat ik constant ben." Club Brugge lijkt dus niet meteen te moeten hopen op de komst van Marin.