UPDATE: Horvath krijgt er een optie bij, ook Franse club toont interesse

UPDATE: Horvath krijgt er een optie bij, ook Franse club toont interesse

Gepubliceerd: maandag 14 juni 2021 om 12:24ma 14-06-2021 om 12:24

Laatste update: woensdag 16 juni 2021 om 17:45wo 16-06-2021 om 17:45

Ethan Horvath heeft zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge waarschijnlijk al gespeeld. De Amerikaan heeft een aflopend contract en ziet dat niet verlengd worden. Daar willen Empoli en Fortuna Sittard van profiteren.

Volgens Amerikaanse media kan de doelman van Club Brugge rekenen op de interesse van bovengenoemde clubs. Empoli is pas gepromoveerd naar de Serie A en wil zich op verschillende plekken versterken. Horvath moet de nieuwe doelman worden.

Ook Eredivisie-club Fortuna Sittard hoopt Horvath te kunnen overtuigen om voor hen te tekenen. Voor de 26-jarige Amerikaan zit het avontuur bij Club Brugge er alleszins op. De doelman werd in januari 2017 overgenomen van Molde, maar kon nooit helemaal overtuigen. De voorbije twee seizoenen verloor hij zijn basisplek ook helemaal na de komst van Simon Mignolet.

Horvath speelde uiteindelijk in totaal 64 partijen voor Club Brugge. Daarin slikte hij 71 tegendoelpunten en hield hij 21 keer de nul.

UPDATE: Horvath zou nu ook in Frankrijk terecht kunnen. Naast bovengenoemde clubs zou nu ook Nîmes zich bij het lijstje van geïnteresseerde clubs hebben gevoegd. Volgens Objectif Gard zou de Amerikaan wel pas tweede keuze zijn. De voorkeur van de Franse degradant zou uitgaan naar Per Kristian Bratveit. Een Noorse doelman die vorig seizoen voor Groningen in actie kwam. Mocht die piste doodlopen zou Horvath zich echter aan een aanbieding mogen verwachten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws