Vermoedelijke opstelling: Vertonghen komt in, Doku krijgt opnieuw zijn kans

Vermoedelijke opstelling: Vertonghen komt in, Doku krijgt opnieuw zijn kans

06-06-2021 10:00 Laatste update: 14:00
19

Zondagavond spelen de Rode Duivels tegen Kroatië. Vermoedelijk gaat bondscoach Roberto Martinez een licht aangepast elftal tussen de lijnen brengen. Gebaseerd op de trainingen zouden het wel eens deze elf kunnen worden. 

Martinez bevestigde in zijn persconferentie al dat Jan Vertonghen terug fit is. Hij neemt de plaats in van Dedryck Boyata, die kampt met een blessure. Op het middenveld maakt Youri Tielemans nu van bij het begin zijn opwachting. Timothy Castagne vervangt zijn concurrent Thomas Meunier.

Voorin verandert er weinig: de drie spitsen van tegen Griekenland staan waarschijnlijk weer in de basis. Met het oog op het EK mogen ook Hans Vanaken en Christian Benteke rekenen op speeltijd, maar dan wel als invaller.

Martinez gaf ook nog aan dat Thomas Vermaelen fit is, maar hij wordt niet in de basis verwacht. Tegen Kroatië krijgt Martinez de laatste kans om te experimenteren. Volgende week gaat het om de knikkers tegen Rusland. 

Verwachte opstelling: Thibaut Courtois - Toby Alderweireld, Jason Denayer, Jan Vertonghen - Timothy Castagne, Leander Dendoncker, Youri Tielemans, Thorgan Hazard - Jérémy Doku, Romelu Lukaku, Yannick Carrasco

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)