Hazard kan na slecht Real Madrid-jaar hart ophalen bij Rode Duivels: Doet goed

Hazard kan na slecht Real Madrid-jaar hart ophalen bij Rode Duivels: "Doet goed"

31-05-2021 16:15
4

De Rode Duivels zijn begonnen aan de voorbereiding op het EK, waar onze nationale ploeg wordt gezien als één van de favorieten. Dat doet het mét Eden Hazard, die eindelijk weer fit is, maar zoekt naar de beste vorm.

Hazard kende een bijzonder moeilijke periode bij Real Madrid en sukkelde van de ene blessure naar de andere. Makkelijk was het niet voor hem, bij de Rode Duivels kan hij zijn hart ophalen. "Het doet altijd goed om hier te zijn met de groep", klinkt het op de persconferentie maandag.

De kapitein van de nationale ploeg kijkt ook enorm uit naar het EK. "Het wordt een mooi toernooi om voor te bereiden. ik hoop dat iedereen in vorm is - ik ook", geeft Hazard aan, die amper in actie kwam voor Real Madrid dit seizoen.

Voor het EK zijn er nog enkele oefenwedstrijden (tegen Griekenland en Kroatië). Die zal Hazard ook nodig hebben om in topvorm te geraken. "Het zal me goed doen om enkele matchen in de benen te hebben voor de start. Maar alles gaat vanaf nu heel snel gaan. Daar zal ik me bewust van moeten zijn", aldus Hazard.

Op 12 juni beginnen onze Rode Duivels aan het EK. Dan staat de wedstrijd tegen Rusland op het programma. "Natuurlijk hoop ik in zo goed mogelijke vorm te zijn voor de eerste match", besluit Hazard.