UPDATE: ‘Union toont interesse in aanvaller van Standard Luik’

UPDATE: ‘Union toont interesse in aanvaller van Standard Luik’

28-05-2021 17:10 Laatste update: 30-06-2021 14:14
4

Royal Antwerp FC pakte op de slotspeeldag nog een derde plek in onze competitie en mag zich dus opmaken voor een seizoen met Europees voetbal. Het dreigt komende zomer wel grote hervormingen te gaan doen, met een nieuwe sportief directeur en ook flink wat vertrekkers.

Volgens Het Nieuwsblad zullen Jordan Lukaku, Felipe Avenatti, Maxim Le Marchand, Jérémy Gelin, Lior Refaelov en Simen Juklerod de club al zo goed als, of helemaal zeker verlaten. Daarnaast azen vier spelers nog op een transfer. Meer bepaald gaat het om Alireza Beiranvand, Davor Matijas, Junior Pius en Manuel Benson.
Het viertal werd uitgeleend of kwam dit seizoen amper in actie bij Antwerp. Zij zien ook geen toekomst meer bij de club en hopen op een nieuw avontuur.

Voor Benson zou dat in Nederland kunnen liggen. De flankaanvaller werd uitgeleend aan PEC Zwolle en maakte daar indruk. De Nederlandse club en FC Groningen denken aan zijn komst.

In totaal dreigt Antwerp daardoor tien pionnen de club te zien verlaten. Daarnaast worden ook nog Aurelio Buta en Didier Lamkel Zé gelinkt aan een vertrek, terwijl het onduidelijk is waar de toekomst van Dieumerci Mbokani ligt. Voor Antwerp lijkt het dan ook een bijzonder drukke transferzomer te gaan worden.

Update: Veel spelers dreigen Antwerp te verlaten, maar Het Laatste Nieuws laat weten dat Jordan Lukaku en Felipe Avenatti sowieso weg gaan. Beide opties worden niet gelicht. Lukaku keert terug naar Lazio en Avenatti naar Standard Luik.

Update: Felipe Avenatti heeft geen toekomst meer bij de Rouches. De aanvaller mag Standard Luik verlaten. Het Laatste Nieuws meldt dat het gepromoveerde Union geïnteresseerd is.