Na winst tegen Club Brugge kijkt Genk-trainer Van den Brom uit naar de toekomst

Na winst tegen Club Brugge kijkt Genk-trainer Van den Brom uit naar de toekomst

24-05-2021 07:44
8

John van den Brom kon het seizoen met KRC Genk afsluiten met winst tegen landskampioen Club Brugge. De Nederlander eindigt daarmee met Genk met gelijke punten als leider Blauw-Zwart. Het zorgt vooral voor een positief toekomstperspectief bij de trainer van Genk.

Met een 16 op 18 was Genk dé ploeg van deze Play-Offs. Het verloor geen enkele keer en pakte enkel tegen RSC Anderlecht geen twee overwinningen. "Als je ons parcours ziet in de play-offs, mag je heel trots zijn", reageerde Van den Brom bij Eleven Sports.

De Nederlander kijkt ook al uit naar volgend seizoen, waarin Genk nog beter hoopt te doen. "Ik ben blij, opgelucht en trots. Dit is ook een heel mooie basis om volgend seizoen op verder te bouwen. Dit smaakt naar meer", aldus Van den Brom.

Van den Brom gelooft ook dat het huidige Genk nog een pak beter kan volgend seizoen. "Ik denk dat we een hele sterke selectie hebben. Ik ben blij dat ik terug in België ben en dat ik met zo’n sterke selectie en bij zo’n mooie club kan werken. De vooruitzichten zijn echt mooi met deze spelersgroep. Er zit nog zoveel in", besloot hij.