UPDATE: Duel tussen Anderlecht en Club Brugge bij de vrouwen gaat niet door

UPDATE: Duel tussen Anderlecht en Club Brugge bij de vrouwen gaat niet door

22-05-2021 11:37 Laatste update: 18:44
28

De competitie zit er bijna op en de kampioen is bekend, Club Brugge. Ook bij de vrouwen is de kampioen bekend en dat zijn de RSCA Ladies. Zij vierden afgelopen weekend hun titel en gingen dit weekend in de bloemmetjes gezet worden maar corona steekt er een stokje voor.

De RSCA Ladies zouden dit weekend een waardige kampioenenviering krijgen voor de wedstrijd tegen Club YLA. Die wedstrijd gaat niet door omwille van een resem coronagevallen bij Anderlecht. Er zijn liefst negen spelers besmet met het coronavirus - en dat worden er wellicht nog meer. Het valt af te wachten of de duels nog kunnen ingehaald worden.

"Dit is bijzonder jammer", reageert de afscheidnemende coach Patrick Wachel aan Het Laatste Nieuws. "We wilden het seizoen in schoonheid afsluiten, maar dit zal nu waarschijnlijk niet lukken. Hopelijk wordt niemand van de meisjes echt ziek."

Update: Het duel tussen RSCA Ladies en Club YLA is definitief afgelast. Dat laat het twitteraccount van de Brugse vrouwen weten. Voor Club YLA is het seizoen nu afgelopen.