Clement op weg naar vertrek bij Club Brugge? Heb ik vernomen

Clement op weg naar vertrek bij Club Brugge? "Heb ik vernomen"

19-05-2021 22:16
8

Het seizoen zit er bijna op en Club Brugge is goed op weg om de tweede titel op rij te pakken. Voor Philippe Clement zou het titel nummer drie zijn in evenveel seizoenen. In België heeft hij amper nog iets te winnen, waardoor het niet ondenkbaar is dat hij een nieuwe stap zet.

De voorbije weken werd Clement meermaals gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge, maar bij Blauw-Zwart hield men de zich stil. Volgens analist Stef Wijnants is het echter zeker niet ondenkbaar dat Clement naar een nieuwe club trekt. "Ik heb in de wandelgangen ook al vernomen dat hij misschien wel zal vertrekken", geeft hij aan bij TVL Sportcafé.

Club Brugge verliest daarmee een kampioenentrainer en volgens Wijnants heeft dat mogelijk dit seizoen al zijn sporen nagelaten. "Als de spelers dat weten krijg je toch een ander soort dynamiek in de kleedkamer", aldus de analist.

In het verleden werd Clement nog gelinkt aan onder meer PSV en het Franse Stade Reims, van Thomas Foket en Wout Faes, zou ook een poging gewaagd hebben om Clement naar Frankrijk te halen. De trainer gaf echter aan dat hij zichzelf de "Ferguson van Club Brugge" ziet worden en weigerde het aanbod. Daar kan binnenkort toch verandering in komen voor Clement, wiens contract bij Club Brugge in 2021 afloopt.