Heymans zakt niet mee met Waasland-Beveren naar Eerste Klasse B: 'Tijd is rijp'

Heymans zakt niet mee met Waasland-Beveren naar Eerste Klasse B: 'Tijd is rijp'

10-05-2021 22:00
3

Waasland-Beveren moet zich opmaken voor een vervolg in Eerste Klasse B. De fusieclub flirtte al enkele jaren met de degradatie, maar hoopt over voldoende stabiliteit te beschikken om binnen afzienbare tijd terug te keren. Toch zal het deze zomer waarschijnlijk een metamorfose ondergaan. Daan Heymans keert de Freethiel alvast de rug toe.

Op zijn Instagram-profiel heeft de aanvallende middenvelder aangekondigd dat hij afscheid neemt van Waasland-Beveren. 'Na drie is de tijd rijp om afscheid te nemen', schrijft Heymans bij zijn bericht, waarna hij iedereen bedankt. 'Ik vind het echt jammer wat er vorig weekend gebeurd is. Ik hoop echt dat deze mooie club snel terugkeert waar het thuishoort.'

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Daan Heymans (@daanheymans)

Die queeste zal echter zonder Heymans zelf gebeuren. Onze landgenoot vertrekt uit Beveren en weet klaarblijkelijk ook al waar zijn bestemming ligt. Die wenst hij echter nog niet te delen. 'Nieuwe hoofdstuk komt er snel aan', staat er ietwat mysterieus te lezen. Dit seizoen was Heymans één van de weinige Beveraars die erbovenuit stak. Met acht competitiedoelpunten, waarvan zes voor eind september, leunde hij het dichtst bij topschutter Michael Frey aan.