Vormer: 'Club Brugge het Bayern München van België? Dat is mogelijk'

Vormer: 'Club Brugge het Bayern München van België? Dat is mogelijk'

30-04-2021 21:32 Laatste update: 21:36
21

Club Brugge is onder het duo Vincent Mannaert-Bart Verhaeghe enorm gegroeid en wordt nu gezien als dé grootste ploeg van het land. Hier en daar wordt Blauw-Zwart bestempeld als het 'Bayern van België'. Zien ze dat bij Club Brugge ook zo?

De voorbije maanden wilde men bij Club Brugge zulke grootspraak niet in de mond worden gelegd, maar Vormer toont zich enorm ambitieus. Op de vraag of Club Brugge het Bayern van België kan worden is zijn antwoord duidelijk. "Dat moet mogelijk zijn", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Als ieder z’n job blijft doen en er vol voor blijft gaan", gaat de Nederlandse aanvoerder van Club Brugge verder. Al beseft Vormer ook dat Club Brugge er nog niet is. "Makkelijk is het niet, elk jaar volle bak gaan, en elk jaar doorstoten in Europa."

Toch ziet Vormer flink wat potentieel bij Club Brugge en de mogelijkheid om het 'Bayern van België' te worden. "Maar als je ons trainingscomplex ziet, weet je dat we naast het veld alvast alles op orde hebben", besluit hij.

Club Brugge zal de komende jaren dan nog wat vaker de titel moeten pakken. De voorbije acht seizoenen ging de titel in Duitsland steeds naar Bayern München en ook dit seizoen bestaat er geen twijfel over dat Bayern die titel gaat pakken.