Jordan Lukaku legt de lat hoog: “Ik hoop nog steeds op het EK met Rode Duivels”

Jordan Lukaku legt de lat hoog: “Ik hoop nog steeds op het EK met Rode Duivels”

30-04-2021 10:45
11

Jordan Lukaku is al een tijdje niet meer opgeroepen voor de Rode Duivels, maar de linksback van Antwerp blijft de lat hoog leggen. Tegenover Gazet van Antwerpen laat Lukak weten dat hij meer naar het EK wil.

Lukaku gelooft nog altijd in een EK-selectie. “De tijd dringt, maar ik hoop nog altijd op dat EK. Er is nog altijd plaats, want voor degenen die nu spelen is het niet hun natuurlijke positie. Maar alles hangt af van mijn eigen prestaties. We zien wel wat het wordt. Recent heb ik Martinez niet meer gehoord.”

Lukaku wil graag weer deel uit maken van de Rode Duivels. “Maar de nationale ploeg heeft me al zoveel plezier gebracht dat ik er graag opnieuw deel van wil uitmaken. Na het EK in 2016 was er ook veel kritiek, maar ach, slechte prestaties maken deel uit van het voetbal.”

De linksback trekt zich niets aan van wat anderen zeggen. “Ik weet dat ik de lat hoog leg. Maar daar vind ik niks mis mee. Ik ben zo. Je hebt soms mensen die zeggen dat ze de beste willen worden, en als ze dan niet bij de besten horen, krijgen ze kritiek. Dat heb ik nooit begrepen.”