OFFICIEEL: Antwerp laat Anderlecht-aanwinst Refaelov dit seizoen niet meer spelen

OFFICIEEL: Antwerp laat Anderlecht-aanwinst Refaelov dit seizoen niet meer spelen

29-04-2021 21:51 Laatste update: 21:57
51

Voor Lior Refaelov zit het seizoen er nu al op. De Champions' Play-Offs moeten nog beginnen, maar dat zal zonder Refaelov gebeuren. Royal Antwerp FC heeft besloten om geen beroep meer te doen op de Israëliër.

Dat kondigde Antwerp aan via de officiële kanalen. Aanvankelijk leek Refaelov nog te mogen uitkomen voor Antwerp en zat hij ook in de selectie voor de partij tegen KRC Genk van komende vrijdag. Enkele uren later heeft de club echter besloten om Refaelov toch niet voor Antwerp te laten uitkomen. Hij komt de rest van het seizoen niet meer in actie voor The Great Old en mag zich dus opmaken voor komend seizoen... als Anderlecht-speler.

Na een gesprek met de directie vrijdag werd duidelijk dat Refaelov niet langer zou uitkomen voor de club. 'In dit constructief gesprek werd duidelijk dat in de huidige situatie geen juiste beslissing meer genomen kan worden. Er is wel nood aan duidelijkheid om opnieuw te kunnen focussen op voetbal', schrijft Antwerp.

Een verbanning naar de B-kern, zoals eerder gebeurde met de naar KRC Genk vertrekkende Simen Juklerod, zit er niet in. Refaelov blijft wel meetrainen met de A-kern, maar zal dus niet uitkomen voor The Great Old.