Le Marchand over Lamkel Zé (Antwerp): “Het mag natuurlijk niet blijven duren”

Le Marchand over Lamkel Zé (Antwerp): “Het mag natuurlijk niet blijven duren”

28-04-2021 09:46
2

Didier Lamkel Zé heeft nu al een tijdje rustig gehouden. Toch blijft de kans dat het woelwater weer van zich zal laten spreken, dat gebeurde al meer dan één keer in het verleden. Didier Le Marchand gaf tegenover Sport/Voetbalmagazine een interview.

Daar sprak de verdediger onder meer over de fratsen van Lamkel Zé. Le Marchand: “Persoonlijk vind ik het sportieve primordiaal, net zoals bij Mario Balotelli (waar Le Marchand met samenspeelde bij Nice, red.), die op het veld alles gaf in dienst van de ploeg. Ik maakte me helemaal niet druk om het extrasportieve, om zijn fratsen naast het terrein.”

Toch kan niet alles worden vergeven. “Het mag natuurlijk niet blijven duren. We zullen wel bekijken hoe de situatie evolueert, maar op dit moment is er dus niets om ons zorgen over te maken. Met Mario Balotelli heb ik wel gemerkt dat het gecompliceerder wordt als die toestanden niet ophouden. Een tijdje mag het aanhouden, maar zonder verbetering ontploft de bom ooit toch een keer. Ik duim dat het met Didier allemaal goed komt. We zien wel”, aldus Le Marchand.