OFFICIEEL: KV Mechelen verlengt contract van sterkhouder tot 2025

OFFICIEEL: KV Mechelen verlengt contract van sterkhouder tot 2025

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 16:11wo 21-04-2021 om 16:11

KV Mechelen is één van de 4 ploegen die meedoen aan de Europe Play Offs. Met mooie affiches tegen KV Oostende, Standard en KAA Gent lijkt de Europe Play Offs een aantrekkelijke competitie te worden. KV Mechelen wil zich graag manifesteren aan de subtop van het Belgisch voetbal. En dat wil het graag doen met Nikola Storm, de aanvaller verlengt zijn contract bij de Kakkers tot 2025.

Storm speelt sinds 2018 voor KV Mechelen en kwam al 95 keer in actie voor Geel & Rood. Hij zit ondertussen aan 19 doelpunten en 22 assists.

In de bestuurskamer zijn ze opgetogen met deze verlenging van Storm. "Met het oog op de continuïteit van ons sportief beleid is deze verlenging een mooi signaal. Een sterkhouder als Niko verlengen tot 2026, dat kan toch wel tellen. Niko stond er op de belangrijke momenten, denk maar aan zijn goals. in de bekerfinale en de promotiefinale. Hij kan het verschil maken met zijn acties en een match openbreken. We voelen daarbovenop dat hij nog progressie kan maken", meldt sportief directeur op de website van KV Mechelen.
 
Voor Nikola Storm was er geen reden om niet bij te tekenen. "Ik zit hier op mijn plek. Waarom zou ik dan weg gaan? De combinatie met mijn familie is ook belangrijk. Als je dan van zo’n club de zekerheid voor zo’n termijn krijgt, dan vallen alle puzzelstukjes perfect in elkaar. Ik voel mij hier super en ik ben blij om nog langer mee te kunnen bouwen aan de ambities van KV Mechelen", aldus Storm.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws