'Club Brugge zet stap verder in stadiondossier en krijgt goed Cercle-nieuws'

'Club Brugge zet stap verder in stadiondossier en krijgt goed Cercle-nieuws'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 16:00vr 16-04-2021 om 16:00

Het stadiondossier van Club Brugge sleept al jaren aan en lijkt maar geen einde te kennen. Daar kan binnenkort verandering in komen. Club Brugge komt steeds dichterbij de nieuwe voetbaltempel en heeft ook deze week weer goed nieuws gekregen.

Volgens Krant van West-Vlaanderen heet Club Brugge deze week bij de Vlaamse overheid een aanvraag tot omgevingsvergunning ingediend. Daardoor werd er donderdag een openbaar onderzoek gestart, dat dertig dagen zal duren. Club Brugge weet binnen één maand dus of de buurtbewoners van Sint-Andries zich kunnen vinden in de plannen van Blauw-Zwart, die al werden aangepast naar hun verzuchtingen.

Verder kreeg Club Brugge ook goed nieuws over Cercle, dat enkel wil verhuizen als het zelf een nieuw stadion kan bouwen aan de Blankenbergse Steenweg. Zo weet het dagblad dat vrijdag (vandaag) de laatste dag is dat tegenstanders tegen die nieuwe tempel bezwaren kunnen indienen tegen de bouw.

Op donderdag waren er alvast nog geen bezwaren binnengelopen, waardoor de kans dus ook groot is dat Cercle binnenkort kan beginnen hopen op een nieuw stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws