'Kans is groot op een verlengd verblijf aan de Kehrweg voor Benat San José'

'Kans is groot op een verlengd verblijf aan de Kehrweg voor Benat San José'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 13:38vr 16-04-2021 om 13:38

KAS Eupen beleeft al enkele jaren enkele rustige seizoenen in de Jupiler Pro League. Ook dit seizoen kwamen de troepen van Benat San José niet in de problemen. De Spaanse coach is einde contract maar dat zal eerstdaags verlengd worden volgens Het Laatste Nieuws.

De Spanjaard had deze week al een verkennend gesprek met het bestuur van KAS Eupen. Daarop lieten beide partijen weten dat ze graag met elkaar door willen gaan. "De Qatarese directie wil doorgaan met mij en ik wil blijven”, zegt de 41-jarige trainer. "Volgende week of de week nadien gaan we er verder op ingaan. Mijn verlangen? Een contract voor twee jaar en een competitieve groep, waarmee we beter kunnen doen dan dit seizoen", aldus San José aan Het Laatste Nieuws.

Ook sportief directeur Jordi Condom is aan zijn laatste contractjaar toe , maar ook daar vallen positieve signalen te rapen over een mogelijk verlengd verblijf. "Ook voor Jordi is die positief verlopen", aldus Beñat San José. "Dat stemt mij gelukkig. Onze samenwerking is top. Dat we landgenoten zijn, is bijkomstig. We spreken dezelfde voetbaltaal en vooral dàt is uiterst belangrijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws