'Barcelona pakt door en zet in op contractverlengingen van verdedigers'

'Barcelona pakt door en zet in op contractverlengingen van verdedigers'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 07:38wo 14-04-2021 om 07:38

FC Barcelona wil de contracten van Sergi Roberto en Óscar Mingueza verlengen. Het contract van Roberto loopt medio 2022 af. De verbintenis van Mingueza verloopt komende zomer.

Cadena COPE stelt dat Barcelona het contract van Roberto wil verlengen. Directeur voetbalzaken Mateu Alemany zou volgens het radiostation contact op hebben genomen met de agenten Roberto, over het verlengen van zijn verbintenis bij de club.

Dario SPORT bericht over de plannen van Barça met Mingueza, wiens contract dus afloopt. De Catalanen moesten voor 31 mei beslissen of ze de optie voor een contractverlenging van twee jaar wilden lichten. Barcelona zou de knoop echter nu al door hebben gehakt. De komende dagen gaan de club en de zaakwaarnemer van Mingueza in onderhandeling, om tot een akkoord te komen.

Roberto moest dit seizoen veel wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door blessureleed. In de wedstrijden dat hij wel beschikbaar was, stelde trainer Ronald Koeman hem regelmatig op. Mingueza heeft dit seizoen naam gemaakt bij Barcelona en zich in het elftal gespeeld na blessureleed van onder meer Gerard Piqué. Mingueza is inmiddels een vaste waarde geworden bij Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws