Goots legt de lat hoog voor Antwerp: Interessant om naar uit te kijken

Goots legt de lat hoog voor Antwerp: "Interessant om naar uit te kijken"

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 12:15di 13-04-2021 om 12:15

Antwerp heeft zich verzekerd van Play-Off 1 met een zege op Moeskroen (2-3). Patrick Goots kijkt al verder en hoopt op een tweede plaats voor Antwerp. 

"Er liggen opnieuw wat midweekmatchen van hoog niveau in het verschiet", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Dan komt de breedte van de kern weer goed van pas. Jongens als Miyoshi, Gerkens, en De Sart die nog terugkomt, zijn troeven die Vercauteren achter de hand houdt."

Antwerp zal hoe dan ook een versnelling hoger moeten schakelen. "In de reguliere competitie pakte Antwerp 3 op 15 tegen Club Brugge, Genk en Anderlecht. Da's natuurlijk onvoldoende om in Play-off 1 potten te breken. Daarom is de match van zaterdag tegen Genk, dat overloopt van vertrouwen en vlot de weg naar doel vindt, een belangrijke test."

Goots denkt dat de Champions League binnen handbereik ligt. "Ik acht dit Antwerp ertoe in staat zijn tweede plaats tot eind mei vast te houden. Deelname aan de Champions League-voorrondes is nu al een interessant doel om naar uit te kijken. Het zou de volgende stap zijn in de expansie die Gheysens met de club voor ogen heeft."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Op welke plaats eindigt Antwerp in play-Off 1?

Eerste
4%
Tweede
40%
Derde
33%
Vierde
23%
(609 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws