'Zidane is uitgeput en overweegt te stoppen als trainer van Real Madrid'

'Zidane is uitgeput en overweegt te stoppen als trainer van Real Madrid'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 18:20do 08-04-2021 om 18:20

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 18:25do 08-04-2021 om 18:25

Zinédine Zidane overweegt na dit seizoen te stoppen als trainer van Real Madrid, meldt het Madrileense televisiestation Telemadrid. De Fransman staat al een tijdje onder druk en dat laat nu z'n sporen na. Krijgen Eden Hazard een Thibaut Courtois binnenkort een nieuwe trainer?

Volgens Telemadrid is Zidane zowel fysiek als mentaal uitgeput na een opnieuw slopend seizoen van Real Madrid. De pers vraagt hem steeds naar zijn toekomst en zet vraagtekens bij zijn functioneren. Zidane heeft de knoop echter nog niet doorgehakt en het ziet er niet naar uit dat hij binnenkort met nieuws over zijn toekomst komt. Op z'n vroegst komt dat pas na dit seizoen.

Real Madrid knokt dit seizoen nog om twee hoofdprijzen: de landstitel en de Champions League. De ploeg van Zidane staat met één been in de halve finale van het miljardenbal en noteert een derde plaats in de Primera Division. De landstitel is nog altijd binnen handbereik.

Zidane (48) is bezig aan zijn tweede termijn als hoofdtrainer van Real Madrid. Hij stopte in 2018 nadat hij met De Koninklijke drie keer op rij de Champions League had gewonnen. Hij nam het weer over nadat Julen Lopetegui en Santiago Solari waren ontslagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws