'PSG stelt eis: Real moet toekomstig sterspeler inruilen om Mbappé te halen'

'PSG stelt eis: Real moet toekomstig sterspeler inruilen om Mbappé te halen'

30-03-2021 17:19
6

Paris Saint-Germain wil alleen onderhandelen met Real Madrid over Kylian Mbappé wanneer Vinicius Junior onderdeel wordt van de deal. De Fransen zijn niet van plan om hun Franse parel zomaar naar Madrid te laten vertrekken.

Volgens diverse Spaanse media, waaronder ABC Deporte en El Mundo Deportivo, heeft PSG te kennen gegeven dat het de Braziliaanse aanvaller onderdeel wil maken van de deal rond Mbappé. Als Real de Franse spits wil kopen, zal het er dus ook in moeten toestemmen om Vinicius naar Parijs te laten vertrekken.

MD laat weten dat er gesproken wordt over een transfersom van 165 miljoen euro en Vinicius. Dat zou genoeg moeten zijn voor PSG om akkoord te gaan met een vertrek van Mbappé. De kampioen van Frankrijk zette eigenlijk in op een bedrag van tenminste 235 miljoen, maar omdat Real dat niet kan betalen werd er naar een andere mogelijkheid gezocht.

Of De Koninklijke akkoord gaat met een dergelijk voorstel, is nog maar de vraag. De beleidsbepalers in Madrid zien in Vinicius een toekomstig topspeler en zien hem het liefste naast Mbappé in de aanval van Real acteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie