Martinez hakte straffe knoop door: 'Bondscoach zei 'nee' tegen PSG'

Martinez hakte straffe knoop door: 'Bondscoach zei 'nee' tegen PSG'

28-03-2021 23:44
2

Roberto Martinez trekt naar alle waarschijnlijkheid met de Rode Duivels naar het komende EK, maar dat had zomaar anders kunnen lopen. Naar verluidt trok het grote Paris Saint-Germain deze winter hard aan de mouw van de Belgische bondscoach. Die weigerde echter.

Les News 24 pakte zondag uit met dat opvallende nieuwtje. Blijkbaar wilde de directie van PSG na het vertrek van Thomas Tuchel graag met Martinez om de tafel zitten. Diens manager, de beruchte Pino Zahavi, ging daar niet op in, aangezien de voorkeur van beide heren zou uitgaan naar de Premier League. Vooral Tottenham Hotspur zou genoemd worden.

Toen PSG een nul op het rekest kreeg, schakelde de Franse grootmacht razendsnel door naar Mauricio Pochettino. Die hapte wél gretig toe. Het lijkt er dus op dat Martinez zijn woord zal houden en de Belgen niet verlaten voor het einde van het EK 2020, dat weliswaar pas volgende zomer betwist wordt. Mochten de Rode Duivels daar met de oppergaai pronken, hangt een vertrek door de grote poort in de lucht.