Lukaku is voor mij de beste Belgische spits aller tijden

"Lukaku is voor mij de beste Belgische spits aller tijden"

26-03-2021 11:39
42

Romelu Lukaku is nu al even de vaste aanvaller van de Rode Duivels. Toen hij pas kwam piepen bij de nationale ploeg was er ook nog ene Marvin Ogunjimi. Bij Eleven Sports spreekt Ogunjimi zijn lof uit over zijn voormalige concurrent.

De 33-jarige Ogunjimi zit momenteel zonder club. Met veel plezier kijkt hij wel naar Lukaku. "Van Lukaku wist iedereen ook al dat hij dit ging brengen. Ik was er in ieder geval van overtuigd, want hij is voor mij de beste Belgische spits aller tijden", stelt de voormalige kampioen van KRC Genk.

Lukaku heeft in zijn leven al heel wat kritiek moeten incasseren. Ogunjimi vindt dat bijzonder. "Lukaku is niet normaal. Je kunt voor hem enkel maar respect hebben. Tot twee – drie jaar geleden werd hij nog veel bekritiseerd door de Belgische media omwille van zijn slechte balaannames."

Blij voor Lukaku
"Maar uiteindelijk scoort hij al vijf – zes jaar over de vijftien doelpunten in Engeland, België en Italië. Dus dat zo'n jongen dan nog kritiek krijgt omdat hij op bepaalde vlakken wat minder is, vind ik een beetje verkeerd. Ik ben blij voor hem wat hij nu kan tonen op het veld", besluit Ogunjimi.