Juventus stellig na speculaties rondom Ronaldo: 'We houden hem stevig vast'

Juventus stellig na speculaties rondom Ronaldo: 'We houden hem stevig vast'

22-03-2021 09:15

Juventus-directeur Fabio Paratici heeft alle speculaties rondom sterspeler Cristiano Ronaldo de kop ingedrukt. De Italiaanse club, die twee weken geleden door FC Porto uitgeschakeld werd in de Champions League, wil Ronaldo zeker behouden.

Dat gaf Paratici na afloop van de met 0-1 verloren competitiewedstrijd tegen Benevento aan voor de camera van Sky Sports. "Het is een privilege om hem in het team te hebben. Wij hebben Ronaldo, de beste speler ter wereld en we houden hem stevig vast. Of hij de toekomst van Juventus vertegenwoordigt? Absoluut."

Na het tweeluik tegen Porto in de Champions League kwam de geruchtenmolen rondom een vertrek van Ronaldo uit Turijn op gang. De uitschakeling in het miljoenenbal kwam hard aan bij De Oude Dame, helemaal omdat de Portugese vedette naar Italië is gehaald om de Champions League te winnen.

Even werd gespeculeerd dat Ronaldo na het huidige seizoen moest vertrekken bij Juventus, maar aan die geruchten heeft Paratici nu een einde gemaakt. Na de uitschakeling in de Champions League lijkt ook prolongatie van de nationale titel steeds moeilijker te worden. Juventus verloor zondagavond in eigen huis van laagvlieger Benevento en staat tien punten achter op koploper Inter.