Oostende sluit weekend al dromend af: 'Dit begint er wel heel goed uit te zien!'

Oostende sluit weekend al dromend af: 'Dit begint er wel heel goed uit te zien!'

21-03-2021 23:09
3

KV Oostende deed wat het moest doen dit weekend, al was het op de blessuretijd wachten om Royal Excel Moeskroen te vloeren: 0-1. Daardoor kwam Play-Off 1 weer een stap dichterbij. Aan de kust is het vertrouwen op een goede afloop alvast groot.

Nu de nieuwe week voor de deur staat, geeft KVO haar fans iets om van te dromen op maandag. Door de driepunter in Moeskroen staat de kustploeg nu op plek vier, met 49 punten. Nummer vijf RSC Anderlecht staat echter op gelijke hoogte. Toch leeft Oostende op een roze wolk. 'Dit begint er wel heel goed uit te zien. Nog drie te gaan!', schrijft KVO op haar Twitter-pagina, begeleid door een foto van de rangschikking.

Met nog drie speeldagen voor de boeg heeft Oostende haar virtuele ticket voor de top-vier dus beet, al is het verre van gewonnen. Naast Anderlecht liggen ook onder meer Oud-Heverlee Leuven en K. Beerschot V.A. nog op de loer, met respectievelijk vier en vijf punten achterstand. Wat KVO in de kaart speelt, is het eenvoudige programma dat nog te wachten staat. Met Waasland-Beveren en Cercle Brugge treffen de West-Vlamingen nog twee degradatiekandidaten.