KAA Gent wil revanche tegen Cercle, maar onderschat de Bruggelingen niet

KAA Gent wil revanche tegen Cercle, maar onderschat de Bruggelingen niet

21-03-2021 10:30
5

Voor KAA Gent is er nog maar weinig eer te bereiken dit seizoen, maar wil het wel blijven presteren. Dat kan het zondag doen tegen Cercle Brugge. Hein Vanhaezebrouck en Andreas Hanche-Olsen willen alvast punten pakken.

De heenwedstrijd werd door de Bruggelingen nog met 5-2 gewonnen. Nu is Hanche-Olsen uit op revanche. "De heenwedstrijd was een wedstrijd vol contrast voor mij. Ik debuteerde voor Gent en dat voelde fantastisch", herinnert de verdediger zich op de clubwebsite.

"Als kers op de taart scoorde ik de gelijkmaker, maar dat doelpunt bleek nadien toch niet zo belangrijk, want we verloren met 5-2. Vijf tegendoelpunten. Daar kan je als verdediger nooit blij mee zijn. We hebben dus nog een eitje te pellen met Cercle Brugge", geeft hij aan.

Onderschatting
Gent is ook de favoriet gezien Cercle Brugge een degradatiekandidaat is. Toch wil Vanhaezebrouck niet weten van onderschatting. "Ik zei het nog tegen mijn groep voor de wedstrijd tegen Club Brugge. De match tegen het andere Brugge, zal misschien wel de moeilijkste zijn", klonk het.

"Er zit meer kwaliteit in Cercle dan de rangschikking doet vermoeden. Ze hebben brede, kwalitatieve kern die heel evenwaardig is. Het is voor ons gokken wie ze zullen opstellen, want zo wat iedereen heeft de kwaliteit om te starten", besloot de coach van Gent.