'Verschaeren houdt de boot af en verlengt contract bij Anderlecht nog niet'

'Verschaeren houdt de boot af en verlengt contract bij Anderlecht nog niet'

19-03-2021 22:30
21

Bij RSC Anderlecht moet men deels noodgedwongen rekenen op de eigen jeugd. Eén van de jongens die een grote toekomst wordt voorspeld Yari Verschaeren. Hij moet paars-wit binnen de komende jaren ook nog een mooie som opleveren. Maar de middenvelder kan paars-wit nog in de problemen brengen.

Verschaeren heeft een contract tot medio 2022 bij Anderlecht en heeft dat ook nog steeds niet verlengd. Paars-wit probeert al eventjes om Verschaeren te overtuigen om zijn contract te verlengen, maar hij houdt de boot voorlopig nog af.

De jonge Rode Duivel wil volgens SudPresse eerst te weten komen wat de plannen van Vincent Kompany zijn met hem. Verschaeren keerde namelijk enkele weken geleden terug uit blessure, maar moet nog steeds vechten voor speelminuten bij Anderlecht. Als hij geen minuten krijgt, ligt een contractverlenging ook moeilijk.

Dat brengt Anderlecht mogelijk wel in een bijzonder moeilijke situatie, want het hoopt uiteraard dat Verschaeren zijn contract wel snel verlengt. Anders dreigt het Verschaeren komende zomer al te moeten verkopen of het seizoen daarop gratis te zien vertrekken.