UPDATE: ‘Real Madrid lijkt voor rust te kiezen, maar Hazard krijgt laatste woord’

UPDATE: ‘Real Madrid lijkt voor rust te kiezen, maar Hazard krijgt laatste woord’

17-03-2021 21:40 Laatste update: 18-03-2021 07:44
12

Eden Hazard blijft sukkelen met blessures en lijkt daar komaf mee te willen maken. De aanvaller is geneigd om zich te laten opereren, maar bij Real Madrid ziet men dat niet zitten.

Volgens het Spaanse AS is Hazard naar Londen afgereisd voor een tweede opinie. De Rode Duivel heeft sinds zijn komst naar Real Madrid spierproblemen en problemen aan de enkel en wil daar nu eindelijk komaf mee maken.

Een operatie zou daarbij kunnen helpen, maar dat ziet Real Madrid niet zitten. De Koninklijke is meer fan van een eerder conservatieve behandeling waardoor Hazard binnen de maand opnieuw speelklaar geraakt en het seizoen kan uitspelen. Daarna zou Hazard toch voor een operatie kunnen kiezen, maar mist hij ook het EK deze zomer.

De Belgische federatie hoopt daarom dan ook dat Hazard nu al kiest voor die operatie. De Rode Duivel is dan wel langer buiten strijd, maar raakt mogelijk nog net op tijd fit voor het EK. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws lijkt Real Madrid meer voor rust te kiezen dan voor een operatie voor Eden Hazard. De Spaanse topclub is niet zeker van de oorzaak van al het blessureleed en neigt meer naar een langere rustperiode dan een ingreep. Hazard krijgt echter het laatste woord en de komende dagen zullen er knopen moeten worden doorgehakt.