Ik denk niet dat Vincent Kompany onaantastbaar is omdat hij Vincent Kompany is

"Ik denk niet dat Vincent Kompany onaantastbaar is omdat hij Vincent Kompany is"

15-03-2021 16:59
37

In de Jupiler Pro League loopt het momenteel verre van perfect voor RSC Anderlecht. Zondag was er de bekeruitschakeling tegen KRC Genk. Richting de buitenwereld wankelt de trainersstoel van Vincent Kompany niet. Volgens Peter Vandenbempt mag Kompany toch niet honderd procent gerust zijn.

'Van buitenaf heb je misschien de indruk dat Vincent Kompany onaantastbaar is en zijn ding doet. Maar intern is dat niet waar. Intern wordt Kompany in vraag gesteld en bevraagd. Er wordt veel met hem gepraat', meent Vandenbempt bij Sporza.

In Brussel vallen de resultaten de voorbije weken tegen. 'Bij Anderlecht zijn ze heel ontevreden over de resultaten na Nieuwjaar. Het tegendeel zou uiteraard verbazen. Anderlecht heeft in 5 thuiswedstrijden in 2021 een penaltygoal gemaakt, een goal tegen Cercle en gisteren een goal tegen Genk', maakt Vandenbempt de opstelsom.

Play-Off 1 halen wordt voor Anderlecht een lastige taak. Moet Kompany stilaan vrezen voor zijn job? 'Als Anderlecht ook nog eens in Play-off II tuimelt en 6 of 7e eindigt, dan zal er toch wel een evaluatie volgen. Ik denk niet dat Vincent Kompany onaantastbaar is omdat hij Vincent Kompany is.'