Genk-directeur De Condé feliciteert spelers: Ik moet ze compliment geven

Genk-directeur De Condé feliciteert spelers: "Ik moet ze compliment geven"

15-03-2021 09:00
5

KRC Genk mag zich opmaken voor de bekerfinale. Tegen RSC Anderlecht won het met 1-2, maar kreeg het het in het slot nog even moeilijk. Dat zag ook Dimitri De Condé.

"Heel knap hoe we ook met tien tegen elf amper iets weggaven. Al was het in de tribune in dat slotkwartier natuurlijk heel even sterven", gaf de technisch directeur van Genk toe bij Het Belang van Limburg.

De Condé was wel bijzonder tevreden met de prestatie van zijn jongens. "De organisatie stond en iedereen bleef de gaten dichtlopen", gaat hij verder. "Op die manier kon Anderlecht amper dreigen met elf tegen tien. Heel straf vind ik dat, ook aan de enorme ontlading in de kleedkamer merk je dat het heel goed zit in onze groep", klinkt het.

"Natuurlijk kan het voetballend altijd beter, maar in een bekermatch maak je het verschil meestal al strijdend. En daarvoor moet ik iedereen een enorm compliment geven. We zijn dolgelukkig dat we weer naar de Heizel mogen, maar moeten eerst nog doorduwen in de competitie. Want we willen natuurlijk ook naar Play-Off 1", besluit De Condé.