Club Brugge kreeg geen penalty: “Ik hoorde de arbiter zeggen: ‘dat is te weinig'

Club Brugge kreeg geen penalty: “Ik hoorde de arbiter zeggen: ‘dat is te weinig'"

13-03-2021 07:14
43

Club Brugge speelde 1-1 gelijk op het veld van Sporting Charleroi. Blauw-Zwart vindt dat het een penalty verdiende. Na afloop reageerde Charles De Ketelaere.

“Het is heel zuur om te nog te verliezen na zo’n stilstaande fase, natuurlijk ben ik teleurgesteld”, begint De Ketelaere aan Het Nieuwsblad. “Als je 1-1 speelt, heb je het niet goed gedaan. We hadden veel ruimte, maar hebben dat niet goed uitgespeeld. Zij komen er dan nog eens met al hun kracht in.”

De Ketelaere viel in en kreeg een goede kans. “Maar dat werkte ik niet goed af. Bij die penaltyfase met Sobol dacht ik dat hij vol in de rug werd gelopen. Maar ik hoorde de scheidsrechter zeggen: dat is te weinig. Als hij dat vindt...We wilden natuurlijk winnen, zeker als je zo lang voor staat.”

“We moeten dit nu achter ons laten en maandag opnieuw voor de drie punten gaan. Hoe ik me voelde na die coronabesmetting? Ik denk niet dat ik vandaag heel goed was, ik voelde dat ik op mijn adem trapte en dat ik slap was in de duels. Maar ze zeggen dat dat steeds beter zal gaan.”