KRC Genk is nog niet klaar: Ook met hen starten wij gesprekken op

KRC Genk is nog niet klaar: "Ook met hen starten wij gesprekken op"

12-03-2021 12:30
4

KRC Genk maakte donderdag bekend dat Bryan Heynen heeft bijgetekend tot 2026. Daar stopt het echter niet. Dimitri De Condé wil ook Maarten Vandevoordt en Luca Oyen aan boord houden. 

"Ook met Vandevoordt en Oyen starten we gesprekken op om hun contract nu al open te breken", laat technisch directeur Dimitri De Condé weten aan Het Belang Van Limburg. "Dit is de weg die we als club willen inslaan."

Dat mag uiteraard ook iets kosten. "Natuurlijk hebben wij onze budgettaire grenzen", benadrukt De Condé. "Maar we willen wel een stevige inspanning doen en een signaal uitsturen dat we het waarderen dat onze beste spelers hier willen blijven om voor de hoofdprijzen te strijden. Zeker de toptalenten uit
onze eigen opleiding."

De jongeren kunnen uiteraard heel wat bijleren in de Jupiler Pro League. "Zij zullen daar zelf beter van worden, nog verder staan als ze ooit alsnog die stap naar het buitenland zetten. Niet iedereen moet een Courtois zijn en na één topseizoen een toptransfer maken naar een internationale topclub", besluit hij nog.