Bruun Larsen moet accepteren dat hij niet meer in Dortmund speelt

"Bruun Larsen moet accepteren dat hij niet meer in Dortmund speelt"

10-03-2021 18:12
3

RSC Anderlecht haalde in de wintermercato voormalig toptalent, Jacob Bruun Larsen, van Borussia Dortmund binnen. Veel potten kon de offensieve flankspeler nog niet breken bij Anderlecht. Ooit het toptalent in Duitsland maar nu blijkt de rijzende ster te blijven stilstaan, La Dernière Heure sprak met enkele personen uit zijn omgeving.

Bruun Larsen kwam toe bij Anderlecht in uitstekende fysieke vorm ondanks zijn weinige speelminuten. Dat was het werk van Mads Tömörkènyi, een
fysiotherapeut die de afgelopen jaren ook een vriend werd van Bruun Larsen. "Ik werk al drie jaar met Jacob, op basis van oefeningen, behandeling en een passend dieet. Hij komt hier of ik ga naar zijn huis, tijdens de zomer-, winter- en internationale pauzes. Ik ben nog niet naar België gekomen, maar ik was hij was nog steeds bij hem aan het einde van zijn periode bij Hoffenheim. Hij was in uitstekende fysieke conditie, hoewel zijn werk op dat moment werd verstoord door het virus", aldus Tömörkènyi aan La Dernière Heure.

Volgens zijn familieleden legt Bruun Larsen zichzelf te veel druk op om te presteren. "Hij legt te veel druk op zichzelf", legt Ivan Marko Benes uit, zijn agent sinds zijn vijftiende. "Hij speelt niet op een bevrijde manier en dat zie je per se terug in zijn uitvoeringen. Daar werken we aan", aldus Benes. Volgens een goede vriend - die liever anoniem blijft - is er nog iets die er voor zorgt dat Bruun Larsen zijn gewenste niveau niet haalt. "Jacob moet accepteren dat hij niet meer in Dortmund speelt.  Daar werd hij omringd door zeer goede spelers en nam het team het op tegen Bayern München. Maar dit is het verleden. Mentaal is het niet gemakkelijk te accepteren. Bruun Larsen wil Dortmund bewijzen dat hij nog steeds het niveau heeft om Borussia-speler te zijn", aldus iemand uit zijn entourage.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie