Clement voor bekerduel: Niet meer druk op deze wedstrijd

Clement voor bekerduel: "Niet meer druk op deze wedstrijd"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 20:05do 04-03-2021 om 20:05

Club Brugge trekt donderdagavond naar Standard om uit te maken wie zich als laatste halve finalist plaatst voor de Beker van België. Bij Club Brugge rekenen ze terug op Philippe Clement, die dan op zijn beurt weer beroep kan doen op Hans Vanaken, Noa Lang, Stefano Denswil en Matej Mitrovic.

De trainer van Club Brugge zit weer op de bank na een quarantaine periode, Clement was behoorlijk ziek. Clement stond de pers te woord voor de wedstrijd tegen Standard. "Er zit niet meer druk op deze match, we zijn ambitieus om elke wedstrijd te winnen. We weten dat deze verplaatsing geen perfecte loting is, maar we gaan ons smijten om ons te kwalificeren", liet Clement weten.

Over de tegenstander was de trainer van Club Brugge ook duidelijk. "Ik verwacht een heel gretig Standard, maar ook een heel gemotiveerd Club Brugge", aldus Clement.

Als Club Brugge zich plaatst dan is het de vierde halve finalist samen met KAS Eupen, RSC Anderlecht en KRC Genk. De loting gebeurt vanavond na de wedstrijd van Standard tegen Club Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws