Wie volgt het perfecte voorbeeld van Anderlecht? KV Mechelen of KRC Genk

Wie volgt het perfecte voorbeeld van Anderlecht? KV Mechelen of KRC Genk

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 14:30do 04-03-2021 om 14:30

RSC Anderlecht knokte zich woensdag naar de halve finales van de Beker van België. Het won met 1-0 van Cercle Brugge en slikte in deze bekercampagne nog geen enkele tegentreffer. Ook de doelmannen van KV Mechelen en KRC Genk hielden dit seizoen in de Croky Cup voorlopig hun netten schoon.

Anderlecht speelde dit seizoen drie keer in de Beker van België. Het begon met een 0-2 zege op het veld van RFC Luik. Nadat het in de zesde ronde won in Luik schakelde paars-wit Union uit. De tweedeklasser kreeg een 0-5 om de oren. Woensdag volgde dan de 1-0 zege tegen Cercle Brugge.

Mechelen hield de netten schoon tegen RWDM (2-0) en Beerschot (0-1). De eerste clean sheet van Genk kwam er zonder te spelen. Omwille van het coronavirus kon Thes Sport niet trainen en moest het 0-5 forfait geven. In de vorige ronde won Genk met 1-0 van een andere Limburgse club, STVV.

LIVE bij VoetbalPrimeur.be
Donderdag kijken Genk en KV Mechelen elkaar recht in de ogen. De match start om 18 uur en is LIVE te volgen bij VoetbalPrimeur.be. Ook de andere halve finale tussen Standard en Club Bruggei is LIVE te volgen bij VoetbalPrimeur.be vanaf 20u45. Club Brugge slikte tegen Olsa Brakel (6-1) en Royal Antwero FC (3-1) tekens één goal tegen. Dat geldt ook voor Standard dat tegen RFC Seraing met 1-4 won en Kortrijk uitschakelde met strafschoppen nadat de match op 1-1 was geëindigd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws