Fans willen hem terugzien, maar: Geen enkel contact met Standard

Fans willen hem terugzien, maar: "Geen enkel contact met Standard"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 12:30do 04-03-2021 om 12:30

Standard haalde afgelopen winter met Joao Klauss een goalgetter binnen. De fans hadden ook gehoopt op een terugkeer van Renaud Emond, maar dat waren enkel geruchten. Emond geeft aan dat er geen contact is geweest. 

"Er is niet het minste contact geweest", aldus Emond bij La Meuse. "En eerlijk gezegd: ik denk niet dat ik zou zijn teruggekeerd. Ik heb beslist om naar FC Nantes te gaan met de bedoeling om te slagen. Ik ga daar alles aan blijven doen, dat is mijn ambitie. Ik voel dat ik er niet ver van afzit, dus zo gemakkelijk ga ik het niet opgeven."

Heel wat Luikse fans zouden hem graag zien terugkeren. "Ik heb dat gelezen op de sociale media. Sommige fans contacteren me persoonlijk en vragen me om terug te komen. Maar dat is nu niet aan de orde. Ik heb nog niet de mogelijkheid gehad om vijf matchen na mekaar te spelen bij FC Nantes. Als dat wel zo was en ik er niks van had gebakken, dan zou ik de eerste zijn om toe te geven dat ik weg moet."

Bij Standard scoorde Emond 43 doelpunten op 139 wedstrijden. Bij Nantes speelde hij voorlopig zeven keer mee en kon hij één goal scoren. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Emond een aanwinst zijn voor Standard?

Ja
62%
Nee
38%
(132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws