Crisisberaad bij Standard: Leye staat nu al onder druk

Crisisberaad bij Standard: "Leye staat nu al onder druk"

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 18:31ma 01-03-2021 om 18:31

Een opvallend beeld op Eleven Sports na de partij tussen Standard en Anderlecht. De bazen van Standard leken na de nederlaag tegen paars-wit een crisisoverleg te houden en op zoek te gaan naar oplossingen. Ging het ook over de toekomst van trainer Mbaye Leye?

Leye kon niet beter beginnen als coach van Standard, maar kan de laatste weken amper nog punten sprokkelen met de Rouches. Inmiddels wordt hier en daar al gespeculeerd over een ontslag van Leye. "De eerste coach is al vertrokken, de tweede staat nu meteen onder druk", gaf Frank Raes aan bij Eleven Sports.

Peter Vandenbempt bevestigde op Sporza ook dat Leye na de nederlaag tegen Anderlecht onderhoud had met zijn bazen. Gert Verheyen denkt echter niet dat er al een ontslag zal komen. "Ik denk dat hij het einde van het seizoen sowieso wel gaat halen", klonk het bij Eleven.

"Hij heeft ook een contract tot dan. In het begin, toen hij pas overnam, ging het goed. Maar het begin onder Montanier was ook goed, hé. Onder beide coaches is er nu al een slechte reeks geweest. Dat is een teken dat je ploeg niet zo goed functioneert. Anders zet je niet zo’n slechte reeks neer", besloot hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws