'Frenkie is soms de beste speler aller tijden en de week erop is hij de slechtste'

'Frenkie is soms de beste speler aller tijden en de week erop is hij de slechtste'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 13:50ma 01-03-2021 om 13:50

Ruud Gullit heeft medelijden met Ronald Koeman. De trainer van FC Barcelona is op het slechtst mogelijke moment ingestapt, denkt de oud-international. 

"Ik heb een beetje medelijden met Ronald", zegt Gullit tegen Marca. "Zijn grote droom was om trainer van Barcelona te worden, dat is altijd zo geweest. Maar hij had niet op een slechter moment kunnen instappen met de problemen die Barça momenteel heeft. De presidentsverkiezingen hangen boven zijn hoofd en ze hebben natuurlijk veel schulden."

"En toen moest Koeman een beslissing nemen...", vervolgt hij. "Zijn grootste probleem was natuurlijk Luis Suárez wegkrijgen. Ik denk niet dat hij zijn idee was, maar van het bestuur. En daar was Messi dan weer niet blij mee. Het was een heel, heel moeilijk moment voor hem om binnen te komen bij Barcelona, maar ik hoop dat hij het goed doet."

Frenkie
Gullit wordt ook gevraagd naar Frenkie de Jong. "Soms is hij de beste speler aller tijden en de week erop is hij de slechtste. Althans, dat schrijven jullie. Beetje gek. Maar Frenkie is fantastisch en moet op de juiste manier gebruikt worden", aldus Gullit. "Hij is ongelooflijk goed en kwam net als Koeman in een moeilijke periode naar Barcelona. Ik zie dat hij zijn plek heeft gevonden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws