Zorgen voor Antwerp: Blessure Beiranvand verergerd, Mbokani nog steeds niet terug

Zorgen voor Antwerp: Blessure Beiranvand verergerd, Mbokani nog steeds niet terug

19-02-2021 14:44
6

Royal Antwerp FC is niet zonder kleerscheuren uit het duel met Rangers FC gekomen. The Great Old zag nu ook Alireza Beiranvand uitvallen met een blessure, waardoor de Iraniër hoogst twijfelachtig is voor het terugduel.

Na een grand écart bij een kans van Rangers FC liet Beiranvand verzorging op het veld komen en moest hij enkele minuten uiteindelijk ook van het veld. Er werd even gehoopt dat Beiranvand toch niet langer out zou zijn, maar hij lijkt nu toch even aan de kant te moeten blijven staan.

"Hij had daags voor de match getraind (Beiranvand was al twijfelachtig, red.), dus dat ging, maar nu is de blessure erger dan voordien", zegt Antwerp-trainer Frank Vercauteren bij Gazet van Antwerpen. "Het is te vroeg om de exacte ernst te kennen, maar aangezien de matchen elkaar zo snel opvolgen …"

Mbokani
Beiranvand lijkt dus niet klaar te geraken voor de partij tegen STVV. Datzelfde kan ook gezegd worden van Dieumerci Mbokani, die maar niet fit geraakt. "Hij is pas aan een groepstraining toe", aldus Vercauteren.

Zijn terugkeer is dus nog niet voor meteen. "Pas van zodra hij een individuele training achter de rug heeft die op het vlak van intensiteit te vergelíjken is met een groepstraining. En dat is nog niet gelukt", besluit Vercauteren.