Vlap: Dat hoeft niet te betekenen dat het niet meer goed kan worden

Vlap: "Dat hoeft niet te betekenen dat het niet meer goed kan worden"

09-02-2021 21:51

RSC Anderlecht was heel actief in de vorige transferperiode op zowel inkomend vlak als uitgaand vlak. Michel Vlap was één van de spelers voor wie er geen plaats meer was en die werd verhuurd aan Arminia Bielefeld tot aan het einde van het seizoen. Vlap sprak over een terugkeer naar RSC Anderlecht.

Michel Vlap raakte bij de plannen van Vincent Kompany steeds meer op de achtergrond. Omdat de Nederlander meer speelminuten wou zocht hij andere oorden op. Vlap sprak met het Friesch Dagblad over zijn trainer Vincent Kompany. "Een trainer moet doen waar hij zich goed bij voelt. Maar ik kwam minder in zijn plannen voor en dat is niet leuk. Ik heb keihard gewerkt om te laten zien dat ik wel in de plannen voor hoor te komen, maar er staan zo’n 34 spelers te popelen voor een basisplekje", liet Vlap weten.

Over een mogelijke terugkeer aan het einde van zijn uitleenbeurt was Vlap duidelijk. "Ik heb nog altijd wel de drang om mezelf te bewijzen bij Anderlecht. Maar ik ben een gevoelsmens en het gevoel daar was nu niet goed. Dat hoeft niet te betekenen dat het niet meer goed kan worden", sprak de aanvallende middenvelder.