Veel vertrouwen bij KV Mechelen: Potentieel om bovenin mee te draaien

Veel vertrouwen bij KV Mechelen: "Potentieel om bovenin mee te draaien"

06-02-2021 23:30

Igor De Camargo kon zaterdag nog eens vieren met KV Mechelen en werd met een laat doelpunt de grote matchwinnaar in de partij tegen Cercle Brugge. Met zijn doelpunt hielp hij Malinwa aan winst tegen de Vereniging.

"Matchwinnaar zijn doet deugd. Dat was alweer een tijdje geleden", lachte De Camargo tegenover de officiële kanalen van KV Mechelen. "Alleen jammer dat de vlag meteen omhoog ging, want alle emotie en plezier was meteen weg. Ach, vooral de manier waarop we winnen is top. Met veel verstand, geduld en geloof tot in de laatste minuten. Ook al was het niet gemakkelijk tegen een team dat iets wou laten zien aan zijn nieuwe coach", aldus de voormalige Rode Duivel.

Inmiddels in KV Mechelen naar een tiende plek in de stand gestegen en staat het op amper drie punten van een plek in Play-Off 1. "Ik weet dat deze ploeg het potentieel heeft om bovenin mee te draaien. Jammer van de punten die we bij de start van het seizoen lieten liggen", geeft De Camargo aan.

"Als we de voetjes op de grond houden en de juiste mentaliteit tonen dan kan er veel. De komende wedstrijden tegen rechtstreekse tegenstanders bepalen of we bovenaan meedoen. Het is aan ons om te tonen waar we naartoe willen. Ik weet het wel", lacht De Camargo.