El Hadj blijkt grote optimist te zijn: We hebben een sterke wedstrijd gespeeld

El Hadj blijkt grote optimist te zijn: "We hebben een sterke wedstrijd gespeeld"

31-01-2021 21:00
25

RSC Anderlecht en KAA Gent hebben hun hoop op Play-Off 1 niet kunnen rechtvaardigen in hun rechtstreekse duel. Na een bijzonder flauwe pot bleven beide gevallen topclubs hangen op 0-0. Brusselaar Aït El Hadj heeft echter een duel van hoog niveau gezien.

"Ik denk dat we een sterke wedstrijd hebben gespeeld. Alleen het doelpunt ontbrak", vat El Hadj de partij samen bij Sporza. "We hebben veel kansen gecreëerd, maar hadden geen geluk. Ik ben tevreden over de prestatie van de ploeg. Gent is een goede ploeg en heeft ook zeer goed gespeeld."

"Wij hebben getoond dat we sterker zijn, met veel intensiteit", steekt de spelmaker zijn ploeg nog wat pluimen op de hoed. "Het is moeilijk tegen zo'n laag blok. Dan moet je de kansen afmaken. We zijn ontgoocheld met het resultaat."

Na het vertrek van Michel Vlap lijkt El Hadj de vaste man te zullen worden bij Anderlecht op nummer tien. "Dat is mijn plaats. Het is normaal dat ik blij ben om daar te spelen", weet hij daar zelf niet zo heel veel op te zeggen.