Dost maakt al indruk bij Club Brugge: Het type dat we nodig hadden

Dost maakt al indruk bij Club Brugge: "Het type dat we nodig hadden"

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 13:30ma 18-01-2021 om 13:30

Twee wedstrijden, twee doelpunten. Bas Dost heeft zijn start bij Club Brugge zeker niet gemist. Volgens ploegmaat Clinton Mata zou hij wel eens het ontbrekende puzzelstukje kunnen zijn. 

Dost legde tegen Beerschot (0-3) het eerste doelpunt binnen. "Dost is een echte afwerker", geeft Mata aan op de officiële website. "Iedereen ziet dat ook op het veld. Twee matchen en twee doelpunten, dat is het type aanvaller dat we nodig hadden. We zijn allemaal tevreden na deze match."

Door die zege pakt Club na zeven punten voorsprong op KRC Genk. "Het is een perfecte avond, zeker gezien het huidige klassement. We wisten dat we hier een goede zaak konden doen, maar ook dat het een moeilijke wedstrijd zou zijn. De coach herinnerde ons aan de mindere tweede helft van vorige week, maar ook op het veld wisten de spelers dat we niet mochten verslappen. We bleven efficiënt en wisten de match zo snel mogelijk dood te doen."

Eerder deze week strandde Mata nog op de zevende plaats in de Gouden Schoen. "Ik was zeker niet ontgoocheld. Ik wist dat ik niet zou winnen want ik ben een verdediger. Doorgaans gaat de Gouden Schoen naar aanvallende spelers. Ik ben wel fier dat ik in de top tien sta."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws